logo

Velkommen til Ashtanga Yoga Shala

Shala er sanskrit og betyder skole. Vi er en Yogaskole beliggende i hjertet af Aarhus på 16. år og vi elsker vores shala. Når vi ikke lige underviser, kan du træffe os i Shalaen på tidspunkterne her nedenfor. Kig gerne forbi og vi giver en kop te. Vi glæder os til at mødes med dig.

Man & Ons 16.30-16.55 og 18.30-18.45

+45 5389 0032 (bedst man-fre 12-14.30) - eller send gerne SMS for hurtigt svar

Søren Frichs Vej 36 G, lok. 09, 8230 Åbyhøj

info@ashtangayoga.dk

Top

TILMELDING & BOOKING

Vi har lavet en vejledning til dig her, så du let kan tilmelde dig den måde, der passer dig bedst og bagefter booke det hold, der passer dig bedst
1
Først tilmelder du dig med det abonnement, der passer dig bedst. Du kan vælge mellem klippekort, månedsabonnement og enkelt lektioner. Du kan se hvad de enkelte indeholder, og hvad vi anbefaler, inden du beslutter dig. En gratis prøvetime finder du under enkelt lektionerne.
Husk at læse vores betalingsbetingelser
2
Efter du har tilmeldt dig i shoppen for første gang, bliver du oprettet som medlem og får et medlemsnummer og en adgangskode, som du benytter fremover, når du booker hold og betaler for flere abonnementer, klippekort, timer osv.
3
Når du har fået medlemsnummer, er du klar til at booke et hold. Det gør du ved at gå til vores ‘HOLDPLAN’ og klikke på det hold, du er interesseret i og indtaste dit medlemsnummer i den booking, der kommer op.
Kender du ikke allerede vores forskellige hold, kan du i første omgang gå ind på vores HOLD’ side, hvor du kan læse om de forskellige muligheder. Når du har fundet det hold du gerne vil gå på, klikker du blot på booking knappen, som også bringer dig til ‘HOLDPLANEN’. Her kan su se, hvornår vores forskellige hold ligger.  Vil du gerne blot se de hold, du er interesseret i, kan du vælge det under ‘kategori’. Du kan også vælge blandt ‘instruktørerne’. Når du klikker på det hold du er interesseret i, åbner sig et nyt vindue, hvor du kan læse om holdet og indtaste dit medlemsnummer for booking.
Du kan booke 3 uger frem.
OBS ! Vi anbefaler, at du booker dig online, men du har også mulighed for at møde op, 15 minutter før holdet starter, og her få hjælp til at booke og vælge medlemskab. Betaling foretages med kort (Visa, Dankort, Mastercard m.fl.)
4
Booker du fra mobil, kan du med fordel downloade app’en fra Sport Solution, som er det booking system vi bruger – og så booke direkte i app’en