logo

Velkommen til Ashtanga Yoga Shala

Shala er sanskrit og betyder skole. Vi er en Yogaskole beliggende i hjertet af Aarhus på 16. år og vi elsker vores shala. Når vi ikke lige underviser, kan du træffe os i Shalaen på tidspunkterne her nedenfor. Kig gerne forbi og vi giver en kop te. Vi glæder os til at mødes med dig.

Man-tors 16.30-16.55 og 18.30-18.55

+45 5389 0032 (bedst man-fre 12-14.30)

Nørre Allé 70E (baghuset), 8000 Aarhus C

info@ashtangayoga.dk

Top
2dec

Ashtanga Yoga – Full primary counted vinyasa

DATO

2. DEC

TID

16.00-17.45

STED

ASHTANGA YOGA SHALA

NØRRE ALLE 70E

8000 AARHUS C

“Fokus er her på flowet…”

Instruktør: Miles Ratledge

Bare mød op og gør, hvad du kan.
Miles Ratledge, KPJAYI autoriseret lærer, vil tage en tur hele vejen igennem den første serie – fra de indledende solhilsner til de afsluttende stillinger i et friskt flow. Vi vil følge den korrekte vinyasa-metode som den undervises af Sharath og Saraswati på KPJ Ashtanga Yoga Institute i Mysore, Sydindien.
Alle med tidligere erfaring kan deltage. Du behøver ikke at kunne hele serien, du kan bare tage en pause, når vi når til nogle stillinger, som du ikke kender.
OBS ! Da fokus er flowet, vil der ikke være en dybere instruktion til de enkelte stillinger, så holdet er ikke egnet til nybegyndere.
Jeres klippekort eller månedsabonnement gælder til holdet. I kan bare booke jer på online under skemaet. Hvis ikke du har et medlemskab, kan du købe en drop-in på vores hjemmeside.
Vel mødt 🙂