logo

Velkommen til Ashtanga Yoga Shala

Shala er sanskrit og betyder skole. Vi er en Yogaskole beliggende i hjertet af Aarhus på 16. år og vi elsker vores shala. Når vi ikke lige underviser, kan du træffe os i Shalaen på tidspunkterne her nedenfor. Kig gerne forbi og vi giver en kop te. Vi glæder os til at mødes med dig.

Man & Ons 16.30-16.55 og 18.30-18.45

+45 5389 0032 (bedst man-fre 12-14.30) - eller send gerne SMS for hurtigt svar

Søren Frichs Vej 36 G, lok. 09, 8230 Åbyhøj

info@ashtangayoga.dk

Top

FAQ & BEGYNDERINFO

Vi har her samlet nogle ofte stillede spørgsmål, som måske også kan hjælpe dig
Hvor ligger skolen?

Søren Frichs Vej 36 G, lok. 09, 8230 Åbyhøj

Hvor kan jeg parkere?

Der er gratis parkering i sidevejene som eks.vis Hermodsvej – og ellers masser af parkeringsmuligheder lige udenfor mod mindre betaling

Hvordan starter jeg?

Ved at tilmelde dig og oprette et medlemskab. Vores kurser for nybegyndere er en grundig indføring i de vigtigste elementer i Ashtanga Yoga. Når kurset er færdigt kan man enten forsætte på Nybegynder igen eller Ashtanga 1.-2. eller Ashtanga/Hatha Fusion.
→ Læs om tilmelding og holdbooking

Hvilken medlemskabsform skal jeg vælge?

Læs om vores forskellige medlemskabsformer og anbefalinger her

Har i rabatter?

Vi tilbyder rabat til studerende, og jo mere du træner,jo billigere bliver det pr gang. Du kan vælge mellem et månedsabonnement, klippekort eller et enkelt hold.

Hvor god form skal jeg være i inden jeg starter/ hvor smidig skal jeg være?

Alle kan starte på Ashtanga Yoga, ligegyldigt hvor gammel man er og hvor god form man er i. Når man dyrker yoga handler det ikke om konkurrence, det er en personlig træning. Hvis du har nogle skavanker/ sygdomme, som du mener kan begrænse din evne til at træne Ashtanga Yoga, bedes du informere instruktørerne inden du starter, for at få den rigtige vejledning.

Hvor tit skal jeg træne?

Træn så meget som du synes du har overskud til. Jo mere du træner jo større udbytte, men det vigtigste er at træne regelmæssigt. For at få det bedste udbytte anbefaler vi træning mindst 2 gange om ugen, men det er ok bare at komme en gang om ugen, hvis det er det at du har tid til.

Skal jeg binde mig til et bestemt hold eller kan jeg skifte lidt?

Du kan frit skifte mellem holdene. Husk at booke online.

Hvad skal jeg have på?

Medbring tøj som er til at bevæge sig i, dog ikke for løstsiddende.

Skal jeg tage noget med (Hvad med yogamåtter)?

Vi har yogamåtter til begynderne. Hvis du træner regelmæssigt anbefaler vi, ikke mindst for dit eget velbefindende, at du træner på din egen måtte. Måtter og tæpper specielt egnet til Ashtanga Yoga kan købes i Shalaen.

Hvornår skal jeg komme?

Mød op 10 minutter før undervisningen starter, hvis det er første gang, så tag kontakt til læreren. (Husk at fortælle om evt. skader, skavanker)

Hvor lang er en undervisningstime?

Begyndertime/ letøvede er 1,5 time inklusiv 10 minuters afspænding. Mysore/ øvede hold er længere, afhængig af hvor langt man er kommet med serien.

Kan jeg komme på andre tidspunkter?

Du må gerne flexe frit mellem holdene. Husk at booke plads online

Jeg kan se at holdene allerede er startet, kan jeg stadig nå at være med? Hvad koster det så?
Ja, så vælger du et abonnement eller en klippekort ordning. → Se Priserne
Må man drikke vand under undervisningen?
Man skal undgå at drikke vand under træningen, da dette afkøler kroppen, men det er vigtigt at drikke rigeligt væske i løbet af dagen. Man mister mere væske, gennem sved og respiration (åndedræt), under træningen end man lige regner med. Samtidig begynder kroppen at udrense giftstoffer og affaldsstoffer, hvilket kræver væske for at blive skyllet ud af kroppen.
Hvad er Mysore stil?
Mysore er en by i Sydindien, hvor nu afdøde K. Pattabhi Jois har sin yogaskole. Der underviste han i over 60 år og har forfinet og videreudviklet denne form for yoga. Skolen drives nu af hans barnebarn Sri R. Sharath og Saraswathi. Yogaeleverne går igennem serien i deres eget tempo og får individuel vejledning fra instruktørerne. Det er en meget spændende måde at træne på, men det tager 3-4 gange inden at man vænner sig til det.
Må man spise inden?
Undgå at spise et stort måltid 3 timer før undervisningen starter og et let måltid 2 timer før undervisningsstart. Det er ok at tage et stykke frugt, dog senest en halv time før undervisningsstart.
Kan jeg fortsætte med at træne hvis jeg bliver gravid?
Ashtanga Yoga er rigtig godt når man er gravid. Det hjælper med at holde kroppen sund og stærk. Man arbejder med vejrtrækning og øger kropsbevistheden og koncentrationsevne, hvilket er en god fødselsforberedelse. Man skal dog allerede have været igang med Ashtanga Yoga inden man bliver gravid. Nybegyndere anbefales at tage på et særligt hold for gravide. Det tilrådes at ashtanga udøvere holder pause det første trimester. Træningen kan genoptages i andet og tredje semester dog med modifikationer. Husk altid at informere din instruktør om at du er gravid.
Do you have classes in English?
Yes, you may join the class even if you don’t understand Danish. Our instructor will either teach you in English or switch between Danish and English so you understand. If you don`t have any prior experience to Ashtanga Yoga then we recommend that you start on a beginner class e.g Monday or wednesday at 18.45. Please write to us for a free trial class then we can explain the timetable and prices to you when you visit us.