logo

Velkommen til Ashtanga Yoga Shala

Shala er sanskrit og betyder skole. Vi er en Yogaskole beliggende i hjertet af Aarhus på 16. år og vi elsker vores shala. Når vi ikke lige underviser, kan du træffe os i Shalaen på tidspunkterne her nedenfor. Kig gerne forbi og vi giver en kop te. Vi glæder os til at mødes med dig.

Man-tors 16.30-16.55 og 18.30-18.55

+45 2567 9932 (bedst man-fre 12-14.30)

Nørre Allé 70E (baghuset), 8000 Aarhus C

info@ashtangayoga.dk

Top

CORONASITUATIONEN

Velkommen indenfor igen!

Kære deltager

Den 21. maj venter lige om hjørnet, og det betyder genåbning i Ashtanga Yoga Shala! Vi glæder os meget til at slå dørene op og byde dig velkommen indenfor på et væld af spændende kurser og aktiviteter i den næste tid.

I forbindelse med genåbningen er der fra myndighedernes side opstillet en række restriktioner, som vi har brug for din hjælp til at overholde, så vi sammen kan sikre en god og tryg genåbning.

Vi giver dig her et overblik over hovedpunkterne og de gældende forholdsregler.

Coronapas
Der er fra myndighedernes side krav om, at du fremviser et gyldigt coronapas sammen med ID, når du deltager i aktiviteter. Det betyder, at du skal være færdigvaccineret, have fået første vaccinationsstik (for min. 14 dage siden), have overstået infektion eller være testet negativ inden for 72 timer.

Coronapasset skal fremvises ved hver mødegang. Selvom du er færdigvaccineret, må vi nemlig ikke opbevare den information, og coronapasset skal derfor vises hver gang.

Hvem skal fremvise coronapas?
Alle deltagere over 18 år skal fremvise coronapas. Enkelte er dog undtaget pga. alder eller fysiske eller psykiske årsager. Se vilkårene og de undtagede befolkningsgrupper her.

Mundbind/visir

Du skal bære mundbind eller visir, når du går til og fra undervisningen og bevæger dig rundt i Shalaen. Du behøver ikke bære mundbind i forbindelse med selve træningen, eller når du klæder om, bader eller sidder ned.

Det er nu igen muligt at benytte vores redskaber som eks.vis måtter, så længe du selv spritter redskaberne af før og efter egen brug. Der vil være sprit og papir tilgængelig i Shalaen. Hvis du er mest tryg ved at medbringe egne redskaber til undervisningen, er du meget velkommen til det.

Du kan se en oversigt over de redskaber, som du eventuelt vil få brug for her.

Omklædningsrummene må også benyttes. Hertil vil vi bede dig om at holde god afstand til de andre kursister og spritte håndtaget på skabet og bænken af efter egen brug.

Rengøring og hygiejne

Vi efterlever naturligvis myndighedernes anbefalinger om rengøring og hygiejne. Det betyder, at:

  • Vi vil have særlig opmærksomhed på kontaktpunkter som håndtag, kontakter, redskaber, toiletter osv., som bliver rengjort ofte og grundigt.
  • Du vil have adgang til håndvask eller hånddesinfektionsmiddel. Vi opfordrer til, at du også selv medbringer håndsprit.
  • Vi vil have særligt fokus på udluftning i undervisningslokalerne.

 

Tak for din hjælp

Når du deltager i aktiviteter i Ashtanga Yoga Shala, beder vi dig følge myndighedernes generelle råd om forebyggelse af smitte: Hold afstand, vask/sprit hænder, host eller nys i dit ærme, begræns fysisk kontakt og bliv hjemme, hvis du er syg.

 

Derudover vil vi bede dig være opmærksom på følgende:

  • Husk at have dit coronapas og ID klar, når du kommer.
  • Følg skiltene og anvisningerne i Shalaen.
  • Kontakt os, hvis du bliver testet positiv for coronavirus efter at have deltaget i undervisning hos os.

 

Er du i tvivl om forholdsreglerne, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan også finde mere information på Sundhedsstyrelsens hjemmeside, Kulturministeriets hjemmeside og coronasmitte.dk

 

Vi glæder os til at se dig og håber, at du vil hjælpe til, så vi sammen sikrer en tryg og god genåbning.

Bedste hilsner

Shala Teamet