logo

Velkommen til Ashtanga Yoga Shala

Shala er sanskrit og betyder skole. Vi er en Yogaskole beliggende i hjertet af Aarhus på 16. år og vi elsker vores shala. Når vi ikke lige underviser, kan du træffe os i Shalaen på tidspunkterne her nedenfor. Kig gerne forbi og vi giver en kop te. Vi glæder os til at mødes med dig.

Man-tors 16.30-16.55 og 18.30-18.55

+45 2567 9932 (bedst man-fre 12-14.30)

Nørre Allé 70E (baghuset), 8000 Aarhus C

info@ashtangayoga.dk

Top

CORONASITUATIONEN

Kære studerende

Vi er så glade for at fortælle, at vi igen kan holde åbent.

For vores yogahold gælder det nye krav om maksimalt 10 deltagere inkl. underviser.

Fra på torsdag den 29. oktober skal der bæres mundbind eller visir i yogashalaen. Mundbind/visir skal bæres, når du ankommer til undervisningen, men du kan tage det af, når du sidder ned. Når du bevæger dig rundt i undervisningstiden eller efter undervisningens afslutning, skal du tage mundbind/visir på igen.

Da vi er begrænset til 10 studerende, fyldes klasserne hurtigt op. Husk at booke og respektere, at du rent faktisk tager et plads væk fra en anden, hvis du ikke dukker op. Hvis du har brug for at annullere din booking, skal du gøre det i god tid, mindst 4 timer før undervisningen.

Det skal være trygt for dig at gå til yoga i Ashtanga Yoga Shala, og vi følger derfor naturligvis myndighedernes anbefalinger. Vi opfordrer til, at du også selv holder dig opdateret om de aktuelle retningslinjer, viser hensyn og tænker på dig selv og dem omkring dig. Sådan kan vi sammen passe bedst muligt på hinanden og mindske
smitterisikoen.

Vi har i alle vores lokaler ekstra fokus på rengøring og hygiejne, og vi har særlig opmærksomhed på kontaktpunkter og redskaber, som anvendes af flere personer.

På holdene vil du have hyppig mulighed for at afspritte eller vaske dine hænder. Vi beder dig være opmærksom på at vaske hænder både før, under og efter undervisning, og vi anbefaler, at du også selv medbringer håndsprit. Vi beder dig desuden være særligt opmærksom på hosteetikette og fysisk kontakt.

Medbring gerne din egen måtte, hvis du har en.

Vi glæder os til at se dig !

Mange sol hilsner

Shala Team