logo

Velkommen til Ashtanga Yoga Shala

Shala er sanskrit og betyder skole. Vi er en Yogaskole beliggende i hjertet af Aarhus på 16. år og vi elsker vores shala. Når vi ikke lige underviser, kan du træffe os i Shalaen på tidspunkterne her nedenfor. Kig gerne forbi og vi giver en kop te. Vi glæder os til at mødes med dig.

Man-tors 16.30-16.55 og 18.30-18.55

+45 5389 0032 (bedst man-fre 12-14.30)

Nørre Allé 70E (baghuset), 8000 Aarhus C

info@ashtangayoga.dk

Top

CORONASITUATIONEN

Velkommen indenfor igen 🙂

Kære deltager

I forbindelse med den yderligere genåbning sker der en udfasning af de tidligere restriktioner for deltagelsen i yoga på Ashtanga Yoga Shala Aarhus.

Du kan læse om udfasningen og se de gældende retningslinjer her.

Coronapas
Der er ikke krav om at vise coronapas.

Mundbind/visir
Der er ikke krav om at bruge mundbind/visir. Hvis du føler dig tryggest ved at bære mundbind eller visir, er du naturligvis velkommen til det.

Afstand
Afstands- og arealkravet er ophævet, så der ikke er krav om særlig afstand eller arealstørrelse. Det anbefales dog fortsat at holde afstand til andre.

Rengøring og hygiejne
På Ashtanga Yoga Shala  Aarhus vil vi fortsat have særlig fokus på udluftning og rengøring af kontaktpunkter, redskaber og lignende. Du vil som deltager have adgang til håndvask eller hånddesinfektionsmiddel på  undervisningsstederne, og vi opfordrer til, at du også selv medbringer håndsprit.

Vi glæder os til at se dig og håber, at du vil hjælpe til, så vi sammen sikrer en tryg og god genåbning.

Bedste hilsner

Shala Teamet