logo

Velkommen til Ashtanga Yoga Shala

Shala er sanskrit og betyder skole. Vi er en Yogaskole beliggende i hjertet af Aarhus på 16. år og vi elsker vores shala. Når vi ikke lige underviser, kan du træffe os i Shalaen på tidspunkterne her nedenfor. Kig gerne forbi og vi giver en kop te. Vi glæder os til at mødes med dig.

Man-tors 16.30-16.55 og 18.30-18.55

+45 2567 9932 (bedst man-fre 12-14.30)

Nørre Allé 70E (baghuset), 8000 Aarhus C

info@ashtangayoga.dk

Top

CORONASITUATIONEN

Kære elever

På grund af det nuværende smittetryk forlænges de aktuelle corona-restriktioner ind til og med den 6. april. Derfor er der i øjeblikket ikke undervisning med fysisk fremmøde, men du kan naturligvis stadig deltage på online-hold.

Vi vil gerne sige mange tak til alle, der støtter os med jeres medlemskab og ved at deltage i den online undervisning via Zoom. Det er vigtigt for shalaen, at vi holder tingene i gang så meget som muligt, og vi er glade for at have mulighed for at kunne hjælpe dig, så du stadig kan dyrke din yogapraksis, selvom det må være fra det fjerne.

Du kan se holdplanen med alle de nuværende online-hold her og i Sport Solution booking-appen. Du kan også følge med på vores Facebook-gruppe, hvor vi poster linkene til undervisningen.

Vi glæder os til at se dig i den virtuelle shala.

Mange solhilsener
Shala Team