logo

Velkommen til Ashtanga Yoga Shala

Shala er sanskrit og betyder skole. Vi er en Yogaskole beliggende i hjertet af Aarhus på 16. år og vi elsker vores shala. Når vi ikke lige underviser, kan du træffe os i Shalaen på tidspunkterne her nedenfor. Kig gerne forbi og vi giver en kop te. Vi glæder os til at mødes med dig.

Man & Ons 16.30-16.55 og 18.30-18.45

+45 5389 0032 (bedst man-fre 12-14.30) - eller send gerne SMS for hurtigt svar

Søren Frichs Vej 36 G, lok. 09, 8230 Åbyhøj

info@ashtangayoga.dk

Top
23okt

Bliv Børne Yogalærer for 2-15 årige Aarhus

DATO

23-25 OKT

TID

fre 16-21 | lør 9-17.30 | søn 9-17.30

STED

ASHTANGA YOGA SHALA

NØRRE ALLE 70E

8000 AARHUS C

“Du behøver ikke at være smidig eller have en speciel god kondition for at begynde at arbejde med børneyoga…”

Instruktør: Helle Nissen

♥ Vi fortsætter med vores meget populære børneyogalæreruddannelse til dig som vil være børneyogalærer. Uddannelsen er inddelt i flere moduler, og giver dig en grundlæggende viden om yoga og sætter dig i stand til at anvende børneyoga og meditation inden for dit pædagogiske virke med børn og unge.

♥ Uddannelsen er henvendt til alle der vil lære at undervise i børneyoga både pædagoger, folkeskolelærere og andet personale, som til dagligt arbejder med børn og unge, men også til alle andre som har lyst til at lære at lave børneyoga og meditation. Måske er du i forvejen yogaudøver eller yogalærer og ønsker at få børnedelen koblet på, eller måske føler du dig bare kaldet til at arbejde med børn og unge på en nærværende og empatisk måde. Som en bonus kommer du i kontakt med dit eget indre barn og genopdager glæden ved leg og kropsbevidsthed.

♥ Du behøver ikke have forudgående kendskab til yoga for at deltage på kurset. Du vil på kurset blive introduceret til grundlæggende yogateknikker, og for hvordan du kan formidle disse til forskellige aldersgrupper af børn og unge.

♥ Børneyoga er en kombination af strækøvelser, dynamiske øvelser, vejrtrækningsteknikker, afspænding og meditation. Vi tager afsæt i kundalini yogaens univers og anvender mantra, begreber og struktur fra denne yogaform kombineret med klassiske hatha yogastillinger.

♥ Du behøver ikke at være smidig eller have en speciel god kondition for at begynde at arbejde med børneyoga, men du skal have lyst til at bruge din krop og til at lege og være nærværende sammen med børnene gennem kroppen. Det er en stor fordel, hvis du samtidig har lyst til selv at begynde at lære lidt yoga på et voksenplan, da det giver mere dybde og autencitet i forhold til, når du laver yoga med børnene.

På kurset arbejder vi med yoga for forskellige aldersgrupper. Læs mere på facebook..