logo

Velkommen til Ashtanga Yoga Shala

Shala er sanskrit og betyder skole. Vi er en Yogaskole beliggende i hjertet af Aarhus på 16. år og vi elsker vores shala. Når vi ikke lige underviser, kan du træffe os i Shalaen på tidspunkterne her nedenfor. Kig gerne forbi og vi giver en kop te. Vi glæder os til at mødes med dig.

Man & Ons 16.30-16.55 og 18.30-18.45

+45 5389 0032 (bedst man-fre 12-14.30) - eller send gerne SMS for hurtigt svar

Søren Frichs Vej 36 G, lok. 09, 8230 Åbyhøj

info@ashtangayoga.dk

Top

BETALINGSBETINGELSER

Du finder her vores gældende betalingsbetingelser. 
Abonnement / fortløbende medlemskab

Betalingen gælder i en kalendermåned. Abonnement kan begynde på alle dage i måneden og prisen reguleres herefter. Vores betalingssystem oplyser automatisk den korrekte pris, når du opretter medlemskabet: Herefter betaler du månedsvis forud den første bankdag i hver måned. Abonnementet hæves automatisk fra din konto, uden at du skal foretage dig yderligere, indtil du opsiger medlemskabet. Ingen binding. Opsigelsesfrist er altid indeværende måned plus en måned. Forlænges ikke pga. Helligdagene. Det er taget hensyn til i gennemsnitsprisen.

Klippekort

Er personligt og tidsbegrænset til 3 år.

Shala Yoga Uddannelse Depositum

Depositummet markerer en kontrakt mellem kursisten og Ashtanga Yoga Shala. Skolen reserverer en plads til dig på holdet og kursisten siger gennem indbetaling af depositum ja til den tildelte plads. Depositummet betales ikke tilbage.

Ansvar

Deltagelse i timerne sker på eget ansvar. Lyt til kroppen og vær ikke fristet til at presse dig selv for meget. Hvis du har nogle helbredsproblemer/ skavanker, så spørg din læge til råds og informer altid din instruktør inden du starter.

Privatlivspolitik i FOF Aarhus

Vi tager beskyttelsen af dine oplysninger alvorligt
Når du er deltager i FOF Aarhus, behandler vi en række oplysninger om dig og din husstand. Dette er bl.a. navn, adresse samt oplysninger om dine tilmeldinger.

FOF Aarhus har udarbejdet denne privatlivspolitik for at vise, at:

  • Vi tager beskyttelsen af dine personoplysninger alvorligt
  • Vi indsamler ikke flere oplysninger om dig end nødvendigt
  • Vi er åbne og transparente om, hvordan vi behandler dine oplysninger

Du kan læse mere her