logo

Velkommen til Ashtanga Yoga Shala

Shala er sanskrit og betyder skole. Vi er en Yogaskole beliggende i hjertet af Aarhus på 16. år og vi elsker vores shala. Når vi ikke lige underviser, kan du træffe os i Shalaen på tidspunkterne her nedenfor. Kig gerne forbi og vi giver en kop te. Vi glæder os til at mødes med dig.

Man-tors 16.30-16.55 og 18.30-18.55

+45 5389 0032 (bedst man-fre 12-14.30)

Nørre Allé 70E (baghuset), 8000 Aarhus C

info@ashtangayoga.dk

Top

Vi uddanner også yoga instruktører

Et team af erfarne instruktører med forskellige yoga baggrunde er gået sammen om at skabe en ny banebrydende yoga-uddannelse. Vi uddanner instruktører med dybt kendskab til yoga metoderne, og som kan undervise i flere slags yoga.

Tidl. elever på Yoga Instruktør Uddannelsen siger

Hos Ashtanga yoga Shala har jeg fået en meget grundig og seriøs uddannelse i Ashtanga yoga. Derudover har jeg fået kendskab til hvordan, jeg kan variere min yogaundervisning gennem andre yogaformer. Denne undervisning er formidlet af flere forskellige yogalærer med et mangeårigt kendskab til og udøvelse af yoga bag sig. Uddannelse har også givet kendskab til yogaens filosofiske og anatomisk teorier, der tilsammen har fuldendt uddannelsen. Jeg føler mig godt klædt på til mit fremtidige virke som yogalærer.

Mette Albrechtsen Bitsch

Speciallærer og pd. i pæd. psyk.

Da jeg første gang mødte op på uddannelsen, følte jeg mig meget hurtigt tilpas/tryg – trods nerverne sad uden på tøjet – både blandt de andre aspiranter og lærerne. En ”ikke dømmende” atmosfære. Glad for at holdet ikke er stort. Det giver en bedre kommunikation aspiranterne imellem og mere tid og plads til læring i det hele taget. Vi startede meget hurtigt med at undervise hinanden, først 2 og 2 og derefter hele holdet, hvilket hurtigt giver rimelig tryghed ved at undervise. Supergode lærer i alle fag. Det faglige er der fuldstændig styr på.

Lone Juul

Tidl. elev på Yoga Instruktør Uddannelsen

Shala Yoga Uddannelsen er en hjertelig og varm skole, hvor man virkelig føler sig velkommen. Underviserne er dygtige og passionerede, og præger uddannelsen med hver deres forskelige professionelle kompetencer og tilgange til yoga. Før jeg søgte ind på uddannelsen var jeg usikker på om det var det rigtige for mig og om jeg var dygtig nok, men jeg ved nu, at man uanset hvad, skal igennem en proces og lære en del, og jeg endte med at blive virkelig glad for mit valg. Jeg føler, at jeg har udviklet mig utrolig meget og ikke mindst, føler jeg mig grundig indviet i Ashtanga yoga traditionen.

Line Mandrup Hansen

Tidl. elev på Yoga Instruktør Uddannelsen