Instruktører

  • Ashtanga Yoga Shala team

På Ashtanga Yoga Shala tilbyder vi kompetent og ansvarlig undervisning, der tager udgangspunkt i den enkelte elev. Vi er stolte af, at vi have samlet nogle af byens dygtigste og mest erfarne yogainstruktører !

 • Miles Ratledge

  — Stifter af Ashtanga Yoga Shala
  • 27 års erfaring med yoga former
  • Autoriseret Ashtanga yogalærer, Mysore, Indien
  • ”Lead trainer” på yogauddannelsen

  Startede med at dyrke yoga og meditation i Indien for 27 år siden. Da jeg flyttede til Danmark mødte jeg Iyengar Yoga, som jeg blev bidt af. Jeg tog mange dybdegående kurser og har en 3 årige uddannelse (afsluttet i 2003) under bæltet. I 1996 mødte jeg så Ashtanga Yogaen, hvilket var en kæmpe oplevelse da jeg i denne yogaform så et større potentiale, både fysisk og psykisk. Siden har Ashtanga Yoga været min livsvej.

  Jeg har været i Indien til Ashtanga Yogaens kilde mange gange og har dér opnået autorisation til at undervise. Jeg var den første til at invitere internationalt kendte gæstelærere til Århus og har indtaget en førende rolle i Ashtanga Yogaens vækst i landsdelen.

  I det sidste 17 år har jeg undervist tusindvis af nybegyndre og øvede elever, og glæden ved at lære fra mig er er i dag lige så stor, som da jeg startede.

 • Marie Hallager Andersen

  — Instruktør
  • 19 års erfaring med yoga former
  • Har studeret Authorised Level 2 teacher Joey Miles
  • Har undervist Mysore practice og workshops i 8 år

  I began practicing Ashtanga yoga in 1999 in Aarhus to improve flexibility. I was immediately draw to it and the practiced accompanied me to Leeds, UK where I was based from 2002-2017. Here, I trained as a contemporary dancer and worked professionally as a choreographer and performer since 2005.
  The yoga practice was an essential compliment to my training and career and from 2009 to 2014 I was assistant to Authorised Level 2 teacher Joey Miles both in his Ashtanga classes and for Mysore practice. In 2011 I was certified to teach by Independent Yoga Network in England and I have been teaching both Ashtanga classes, Mysore practice and workshops for 8 years in Leeds, Aarhus and beyond.
  Over the years my vocabulary and approach to my yoga teaching has been greatly influenced by somatic dance practices such as Feldenkrais, Skinner Releasing Technique and Rolfing.

 • Peter Coates

  — Instruktør
  • 28 års erfaring med yoga former
  • Uddannet I religionsvidenskab og som pædagog
  • Underviser i praktisk træning og undervisningsteknik på yogauddannelsen

  Jeg startede med at dyrke yoga i Christchurch, New Zealand for over 28 år siden. Her blev jeg oplært i Iyengar yoga traditionen. Jeg mødte den nu berømte forfatter og yogalærer Donna Farhi, og hjalp med at skrive hendes første bog The Breathing Book. Efter jeg i 1999 flyttede til Danmark mødte jeg Miles, der introducerede mig til Ashtanga yoga. Gennem min oplæring i forskellige yogatraditioner har jeg udviklet min egen praksis, der sætter eleven i centrum. Gennem min tid i Danmark har jeg påvirket mange elever til at tage yogaen til sig og glæder mig meget til at fortsætte traditionen på Ashtanga Yoga Shala.

  Peter Coates har en bacheloruddannelse i religionsvidenskab fra New Zealand samt en bacheloruddannelse med speciale i sundhed og bevægelse fra Peter Sabroe seminariet (2012).

 • Natalia Nissen

  — Instruktør
  • Uddannet som zoneterapaut og akupunktør
  • 15 års erfaring med MBS og fitness programme
  • Underviser i ashtanga yoga for begyndere

  Jeg er uddannet Yoga Alliance RYT 200 timer ved Ashtanga Yoga Shala i 2016.Jeg har 15 års erfaring med at undervise i yoga, hvor jeg har undervist i hatha yoga og de 5 Tibetaner. Derudover har jeg praktiseret ashtanga yoga i ca. 5 år.

  Yoga og Meditation er min passion og passer godt sammen med mine uddannelser som RAB godkendt Zoneterapeut (Logos, Århus) og Akupunktør (AkupunkturAkademiet Århus). Som behandler er jeg vant til at arbejde med qi (livsenergien) og ved hvor vigtigt det er med harmoni i qi, yin og yang. Et sammenspil med yoga, ujjayi vejrtrækning, meditation, zoneterapi og akupunktur er for mig et forbyggende, lykkegivende og styrkende redskab til et langt og sundt liv.

  Jeg underviser i ashtanga begyndere og ashtanga yoga for ryggen.

 • Lousin Hartmann

  — Instruktør
  • Mange års erfaring med yogaformer og dans
  • Uddannet Yoga Alliance RYT 200 timer ved Ashtanga Yoga Shala
  • Kandidat i Medievidenskab, Æstetik og Kultur og Journalist fra hhv. Aarhus Universitet og Danmarks Journalisthøjskole

  Lousin Hartmann er uddannet Yoga Alliance RYT 200 timer ved Ashtanga Yoga Shala i 2016. Lousin opdagede Yoga og meditation allerede som ganske ung og har praktisere yoga i over tyve år – dog med pauser, hvor der også har været plads til dans. Gennem tiden har hun været omkring flere former for yoga og meditation. De seneste syv år har hun udelukkende dyrket Ashtanga Yoga.

  Lousin har undervist siden 2015, både unge og voksne, begyndere og lettere øvede. Efter at have afsluttet uddannelsen hos Ashtanga Yoga Shala i 2016, blev hun fast tilknyttet som afløser i shalaen.

  Lousin har udover sin uddannelse deltaget i workshops og foredrag om filosofi, mindfulness og bl.a. praktiseret under Maria Boox.

  Lousin er endvidere kandidat i Medievidenskab, Æstetik og Kultur og Journalist fra hhv. Aarhus Universitet og Danmarks Journalisthøjskole. Til daglig skriver og formidler hun som freelancer.

   

 • stine-team

  Stina Schmidt Jørgensen

  — Instruktør
  • Uddannet folkeskolelærer og Hatha yogalærer
  • Læser til psykomotorisk terapeut
  • Underiser i anatomi og Hatha yoga på yogauddannelsen

  Jeg vil tro, at yogaen sneg sig ind i mit liv da jeg flyttede til Århus i 2006. Siden er den langsomt blevet en større del af min hverdag, og i 2012 valgte jeg så at tage orlov fra mit job som efterskolelærer, for at drage til Indien og uddanne mig.

  Jeg har opnået Yoga Alliance certificering. Jeg dyrker og underviser primært i hatha yoga, men er også undersøgende ind i de andre grene af yogaen. Siden min tur til Indien har jeg været så heldig at få en masse erfaring indenfor yogaundervisning. Jeg har arbejdet i et fitness center, undervist sygehuspersonale, efterskoleelever, seniorer på højskole m.fl. Lige nu studerer jeg til psykomotorisk terapeut i Randers hvor jeg også har et ugentligt yogahold for studerende.