Events

Fra Vores Facebook Events Page

Det klassiske program i hatha yoga

Det klassiske program i hatha yoga

lørdag 21 april, 2018 – 13:00 pm - lørdag 21 april, 2018 – 17:00 pm

Ashtanga Yoga Shala Aarhus
Nørre allé 70 E
Aarhus,  8000 Kort

Det klassiske program i hatha yoga

Lørdag 21. april 2018 kl. 13-17 i den dejlige Ashtanga Yoga Shala, Nørre Allé 70 E, 8000 Aarhus C
Underviser: Laila Elisabeth

Workshoppen henvender sig til aspiranter på yogalæreruddannelsen i Ashtanga Yoga Shala og andre med en længere tids yogapraksis. Vi arbejder med de dybt virkende stillinger i det klassiske program i hatha yoga. I første del af workshoppen vil du blive undervist i programmet, så du kender det på din egen krop. I anden del får du viden om hvordan du kan undervise elever med forskellige fysiske udfordringer i de enkelte stillinger, hvilke props du kan bruge og hvilke ord, der medvirker til at guide eleverne trygt ind og ud af stillingerne.

Alle deltagere vil forud for workshoppen få tilsendt yderligere info samt materiale, der skal bruges på dagen.

Der er te og snacks i pauserne.

Workshoppen vil blive oprettet med minimum 10 deltagere og maximum 16 deltagere.

Normalt Pris: 350 kr.
Medlemmer af Ashtanga Yoga Shala: 175 kr
Betaling foregår her :
webshop.sport-solutions.dk/FOFaarhus/membershiplist/7

Ashtanga Yoga workshop med Maria Boox

Ashtanga Yoga workshop med Maria Boox

mandag 23 april, 2018 – 06:00 am - fredag 27 april, 2018 – 10:00 am

Ashtanga Yoga Shala Aarhus
Nørre allé 70 E
Aarhus,  8000 Kort

Maria Boox workshop i Århus d. 23 – 27. april 2018

Undervisning
5 hold med mysore :
Mandag – fredag kl. 06.00 - kl.08.00 eller kl. 0800 - kl.1000

2 Workshops om aftenen kl. 1630 - kl. 1830
Onsdag og torsdag d. 25.og d.26. april :
Filosofi og Pranayama

Du kan enten vælge hele workshoppen eller kun mysore om morgenen eller filosofi / pranayama om aftenen delen.

Hele workshop ( 7 klasser) 1600 kr.
5 mysore klasser (man.- fre.) 1200 kr
2 filosofi og pranayama klasser 500 kr

Tilmelding:
info@ashtangayoga.dk
(Husk at skrive om du skal med på mysore holderne kl. 0600 eller 0800)


Om Maria

Maria Boox grundlagde og var leder af "YogashalaStockholm" fra 1999 indtil 2009, da hun valgte at rejse og at undervise workshops rundt i verden. Maria er autoriseret til at undervise i Ashtanga Yoga af Sri K. Pattabhi Jois and Shri Sharath Jois level two. Maria rejser regelmæssigt til Indien for at følge med i den stadige udvikling af Ashtanga Yogaen. Desuden har Maria studeret Pranayama and Philosophy med Shri OP Tiwariji, en levende mester, i Indien.

Marias interesse for Yoga opstod allerede i slutningen af 70'erne. Siden midten af 80'erne har hun regelmæssigt brugt længere perioder i Indien for at fordybe sine kundskaber. Maria begyndte at undervise i Yoga i 1995, fordi hun længtes efter at dele ud af den kærlighed og klarhed, som hun syntes at Yogaen har givet hende. Maria ser Yoga som en indstilling til livet og mener at det vi gør på yogamåtten i bund og grund handler om at lære at respekterer sig selv. Det vil hun også opmuntre sin elever til at gøre. Med en sådan indstilling kan vi møde livet med et åbent hjerte og sind. Nøglen til åbenheden, den indre lykke og glæde, mener Maria, findes i åndedrættet. Udover at det er åndedrættet som tager os dybere ind i følelserne er det også vigtigt for den mentale træning, som Yoga samtidig indebærer. Det er noget alle som praktiserer Yoga med Maria bliver mindet om. Du kommer til at høre hende sige: "Andningen
kommer alltid först. Glöm inte att andas !".

Maria er kendt for sine fremragende rettelser og justeringer. På mysoreholdene vil hun arbejde individuelt med deltagerne og komme med gode råd og vejledning.

Happy Hips Workshop

Happy Hips Workshop

lørdag 5 maj, 2018 – 13:00 pm - lørdag 5 maj, 2018 – 15:30 pm

Ashtanga Yoga Shala Aarhus
Nørre allé 70 E
Aarhus,  8000 Kort

HAPPY HIPS / WORKSHOP

Hofteåbning ved yogalærer Mira Wøhlk Vilbæk

Drømmer du om at kunne sidde i lotusstilling eller bare blive mere bevidst om, hvordan man kan åbne og smidiggøre hofterne? Så hjælper denne workshop dig godt på vej, - men vær forberedt på, at du også kan komme til at frigøre stress og gemte følelser.

Stramhed omkring hofterne skyldes nemlig ikke kun fysiske omstændigheder, fx hvis vi sidder meget ned. Vi påvirker også den dybe hoftebøjer - psoas - mentalt via nervesystemet.

Psoas kaldes “Sjælens muskel”. Når vi udsættes for fare, vil psoas trække sig sammen for at beskytte kroppen og organerne. En proces, der via vores reflektoriske mønster er ude af vores hænder.

Hvis vi er i en stresset og belastet tilstand, kan psoas således blive stram og uelastisk og vil ofte opleves som skævhed i kroppen, ømhed i hofter, bækken og ryg. Stramhed i Psoas kan også få indflydelse på vores fordøjelse og åndedræt.

På workshoppen varmer vi op med solhilsner efterfulgt af en intens sekvens af stående og siddende stillinger, der ikke bare tager sigte på selve hofteleddet, men også muskulaturen rundt om dette store led. På den måde påvirker vi bevægelsen i leddet og musklerne omkring det (hip flexors, adductors, hamstrings, external rotators og gluteus maximus samt abductors).

Som afslutning vil jeg guide dig gennem en dybere afspænding og en række liggende restorative stillinger.

Deltagelse forudsætter, at du har prøvet yoga før.

Varighed: 2,5 time

Pris:
Normalt pris Kr. 250,00
Medlemmer i Ashtanga Yoga Shala: Kr. 125,00

Betaling foregår her :
webshop.sport-solutions.dk/FOFaarhus/membershiplist/7

Om Mira Wøhlk Vilbæk :

Mira Wøhlk Vilbæk har siden 2000 intensivt udforsket yoga – først Hatha yoga og siden 2004 Ashtanga yoga, som for hende er vejen til indre ro, styrke og nærvær.

Mira er uddannet som Yoga Alliance E-RYT 200 ved Ashtanga Yoga Shala i Aarhus. Her har hun assisteret under autoriserede undervisere fra Shri K. Pattabhi Jois Ashtanga Yoga Institutet (KPJAYI). Hun er selv elev på KPJAY i Mysore i Indien, hvor hun har haft det privilegium at studere siden 2015 under både Saraswathi og Sharath Jois. Siden 2008 har hun haft tilknytning til Ashtanga Yoga Shala som underviser på både guidede klasser samt Mysore klasser.

Hun har deltaget i mange uddannelser og workshops inden for Ashtanga yoga, andre yogaretninger, åndedrætsteknik og anatomi både i Danmark og i udlandet og praktiseret under bl.a. John Scott, David Swenson, Nancy Gilgoff, Rolf Naujokat, Maria Boox, Eddie Stern, Michel Besnard, David Roche, Kino MacGregor, Mark Robberd samt David Keil, Anthony Prem Carlisi, Edward Clark, Liz Lark m.fl.

Mira er endvidere uddannet kunsthistoriker ved Aarhus Universitet. Siden 2008 har hun været selvstændig indenfor interiørdesign, koncept, tekst og styling. Hun driver sit eget firma Mira Wøhlk, men har siden hjemkomsten fra Mysore i Indien 2016 sat designvirket i bero for at hellige og dedikere sig Ashtanga yoga og dens udbredelse gennem undervisning og workshops.


Se Alle Events