Tilmelding & Booking

 • Sådan tilmelder du dig

  1. Gå til priser, og læs om de forskellige former for medlemskaber, klippekort og timer.
  2. Vælg en af mulighederne, og betal herefter i webshoppen.
  3. Husk at læse betalingsbetingelserne.

  Når du for første gang køber i shoppen, bliver du oprettet som medlem. Du bliver tilstedet et medlemsnummer og en adgangskode, som du fremadrettet ville kunne logge ind med når du booker hold og betaler for flere abonnementer, klippekort, timer osv.

  Sådan booker du et hold

  For at booke et hold skal du logge ind og vælge et eller flere hold fra holdplanen. En funktionel udgave af holdplanen kan også anvendes her på vores website. Der kan bookes tre uger frem.

  OBS ! Vi anbefaler, at du booker dig online, men du har også mulighed for at møde op, 15 minutter før holdet starter, og her få hjælp til at booke og vælge medlemskab. Betaling foretages med kort (Visa, Dankort, Mastercard m.fl.)

 • Kursusbetaling

  Fra vores webshop kan du betale for de forskellige abonnementsformer, som vi tilbyder. Du kan bl.a. betale for månedsabonnement, klippekort og enkelte timer. Betaling foretages med kort (Visa, Dankort, Mastercard m.fl.)

  Bestil og betal
 • Booking

  Har du medlemsnummer og adgangskode kan du fra et af holdplanens felter her på sitet logge ind. Du kan også gøre brug af knappen og navigere direkte til vores bookingsite.

  Til login nu